Hejsan.

Hejsan alla vänner och bloggare idag har jag mest tagit det lugnt men jag var ute en sväng på förmiddagen jag var vägen förbi bowlinghallen för en kompis till mig tävlade idag det var jättekul att se men jag gick hem ganska snabbt för jag ville vara ute en stund till. Nu på eftermiddagen har jag mest tagit det lugnt och lyssnat på musik i mina lurar. Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fortsatt fin eftermiddag.

 

Itqvinnan 










Godmorgon.

Godmorgon alla vänner och bloggare. Idag är det jättetråkigt väder hos mig det regnar och under dagen skulle det komma snö har dom sagt på vädret. Men jag vet inte om jag kan tro på det jag menar det har ju varit fel förut? Men det är iallafall perfekt innesittar väder. Jag har iallafall tänkt att jag ska sopa golven idag för det är helt otroligt vad man tar in grus när man har varit ute det hjälper inte hur mycket man försöker torka av skorna.

Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin fortsatt bra dag.

 

Itqvinnan 










Godförmiddag.

Alla vänner och bloggare. Nu är jag hemma igen efter en sväng på stan det blev en vit täckjacka som är jätteskön och varm.

Godmorgon.

   alla vänner och bloggare. Sitter här med morgonens första mugg kaffe och termometern visar på -0 och det är lite frost på gräsmattan. Idag ska jag ut med kameran och ta lite mera kort jag tänkte ta en ny stig som jag såg sist jag var ute i skogen sen efter det vet jag inte vad jag ska göra jo jag ska gå till stan en sväng och kolla en vinterjacka det behövs en ny nu för den jag har den börjar bli ganska så sliten får se om jag hittar någon skön och snygg jacka. Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin fortsatt bra dag.

 

Itqvinnan 


















Godkväll.

Alla vänner och bloggare. Ikväll så blir det lugnt hos mig och det är skönt tycker jag nu på kvällen visar termometern på +4 grader det börjar krypa ner ordentligt nu känner man. Jag satt för en stund sen och funderade på vad jag skulle äta det fick bli kebab med mycket vitlökssås i så nu har jag ringt och beställt den så om en stund ska jag gå iväg och hämta den det ska bli jättegott för det bästa jag vet är kebab med mycket vitlök i fast jag tycker om all mat med vitlök för det sätter ju en extra piff på maten.

Men annars så ska jag bara ta det lugnt ikväll har inget planerat som jag ska göra det blir nog mest tv:n och datorn lite innan jag ska sova. Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin kväll.

 

Itqvinnan 










Godmorgon.

Alla vänner och bloggare. Idag vaknade jag ganska så tidigt men jag  låg och drog mig till 7 och när jag äntligen gick upp och kollade hur många grader det var så visade termometern på 0 grader och till en frostig gräsmatta. Idag ska jag iväg till stan och fixa lite ärenden som jag glömde igår när jag var ute typiskt mig säger jag bara men det man inte har i huvudet får man ha i benen säger ordspråket.
Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin fortsatt bra dag.

 

Itqvinnan 










Godkväll.

Alla vänner och bloggare. Idag så gick jag ut en lång runda och det var jätteskönt att rensa hjärnan lite efter att ha legat i migrän hela helgen jag passade på att ta med mig kameran ut.

Så här såg himlen ut när jag såg åt ett håll.

Och så här såg himlen ut åt andra hållet.


Hejsan.

Hejsan alla vänner och bloggare. Idag är det bara +5 hos mig och det ser ut att bli en fin och vacker höstdag så jag  går nog ut en sväng sen får se hur jag känner mig för jag har legat i migrän hela helgen och jag har knappt orkat göra något annat än att bara försöka sova bort huvudvärken. Jag ska åxå ringa min läkare på vårdcentralen så han får skriva ut sådana värktabletter som hjälper mig för dom jag har nu dom hjälper ingenting tycker jag fast sömn är ju det bästa när man har huvudvärk sägs det men det är ju inte alltid det hjälper tyvärr.
Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin fortsatt bra dag.

 

Itqvinnan 










Hejsan.

Hejsan alla vänner och bloggare. Idag på förmiddagen så var jag ute en liten runda med kameran och tog kort. Det var skönt ute den stunden men när jag gick hem så började det att blåsa och komma mörka moln så det var lika bra att vända hem igen men det var jätteskönt ute den lilla stunden.




Hejsan.

Hejsan alla vänner och bloggare. Idag lyser solen från en helt klarblå himmel så idag ska jag ut en sväng med kameran i naturen. Denna bilden tog jag för en stund sen från min altan på månen solen är så stark nu så den syns.


Godmiddag.

Alla vänner och bloggare. Idag är det sol från klarblå himmel och helt vindstilla termometern visar på +13 i solen och det är helt underbart. Jag var ute på gården för en stund sen och pratade med grannen och kelade med hennes valp Casper han ville upp i knät på mig en stund sen så kom Thea en dvärgpudel och hennes matte som bor i samma port som mig. Casper blev jätteglad när han fick leka med Thea och dom rusade rundor runt i hela gräsmattan på gården och ibland så trodde jag nästan att dom skulle springa in i min rullstol men som tur var så gjorde dom inte det men det var väldigt nära ibland kändes det som.

Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fortsatt fin och bra dag.

 

Itqvinnan 










Godkväll.

Alla vänner och bloggare. Nu har jag äntligen städat mitt skrivbord och dammsugit datorn med gissa om det behövdes. Så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och bara vara tills det är dax för att sova hoppas jag får sova inatt så jag vaknar pigg i morgon imorgon ska jag göra så jättemycket hade jag tänkt mig jag ska fylla i lite papper och så ska jag se om det finns tid i tvättstugan och så ska jag iväg på hockey senare i morgon kväll så det blir full rulle hos mig då trivs jag bäst. Men jag erkänner att det kan bli för mycket ibland och då går jag bara undan till ett mörkt och tyst rum och vill vara för mig själv.
Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin kväll.

 


Itqvinnan 








Godmiddag.

Alla vänner och bloggare. Idag är det helt underbart väder sol från klarblå himmel termometern visar på +14 men jag måste städa mitt skrivbord idag och jag har redan börjat att ta undan och slänga lite kladdpapper och sätta in en del i sina pärmar jag har fortfarande en pärm på köksbordet med urklipp jag ska sätta in innan det blir för mycket igen. och sätta in lite cd:skivor i sina fodral samt fixa lite annat här på datorn som jag fortfarande inte har gjort men nu ska det bli av har jag bestämt mig för. Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin fortsatt bra dag.

 

Itqvinnan 










Godeftermiddag.

Alla vänner och bloggare. Idag lyser solen från en klarblå himmel termometern står på +14 i skuggan. Jag går nog ut sen en sväng får se hur jag känner mig har lite ont i ryggen så jag låg och vilade en liten stund nu på dan. Nu ska jag nog ta och städa mitt skrivbord märker jag men jag vet inte i vilken ända jag ska börja i men det brukar lösa sig bara man kommer igång så ordnar sig allting. Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin fortsatt bra dag.

 

Itqvinnan 










Skuggor.



Skuggor av mig och min kompis när vi var ute och gick en fin höstdag.

Mina nya.

















Mina nya kläder jag köpte på Ullared nu för ett tag sen i somras.

Hejsan.

Hejsan alla vänner och bloggare. Idag blåser det jättemycket och det regnar lite då och då inget väder att gå ut i precis. Idag är det ju kanelbullens dag åxå och jag har passat på att äta lite kanelbullar och mjölk det var jättegott. Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin fortsatt bra dag.


Hejsan.

Hejsan alla vänner och bloggare. Idag öser regnet ner och det blåser jättemycket så idag blir det till att vara inne för mig för det är ingen höjdare att gå ut nu men jag kanske måste till Netto sen får se vad jag gör för det är ingen brådska tycker jag. Så idag när det är så här tråkigt väder så blir det både datorn och tv:n för mig. Jag önskar att solen kunde kika fram en liten stund iallafall så man blir lite gladare.
Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin fortsatt bra dag.


Godkväll.

Godkväll alla vänner och bloggare i kväll så är det riktigt ruggit ute det är bara +6 så nu börjar det krypa neråt. Jag såg på txt tv för en stund sen att det skulle bli ännu värre väder mest regn här i Skåne och snö uppåt landet. Just nu så skulle man vilja sitta vid en öppen spis och värma sig och ha en mugg varm choklad hos sig.

Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fin fortsatt bra kväll.

Kramisar

Itqvinnan


Ny månad.

Hejsan alla vänner och bloggare. Idag är det redan ny månad tänk vad veckorna och månaderna går fort dom bara rusar fram och det är riktigt höstväder ute det blåser jättemycket och det har kommit små regntstänk med så ikväll när jag ska ut så får jag ta på mig väl så jag inte blir kall och förkyld för det vill jag verkligen inte bli. Jag har funderat på vad jag vill ha för mat idag men jag vet inte än så jag får väl göra en räd i kyl och frys så hittar jag alltid något gott det får bli någon middag som jag bara kan slänga in i mickron jag har ingen lust att ställa mig vid spisen idag känns det som.
Nu önskar jag alla vänner och bloggare en fortsatt fin och bra dag.


RSS 2.0